|
DYSKUSYJNE FORUM PSZCZELARSKIE POD PATRONATEM PASIEKI MICHAŁÓW http://www.pasiekamichalow.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gonti
ASYSTENT PSZCZELARZA
Dołączył: 29 Lis 2014
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Nie 21:16, 30 Lis 2014 Temat postu: pozostałości syropu jako składnik ciasta? |
|
|
Jestem początkującym pszczelarzem. Zostało mi po dokarmianiach kilka litrów syropu (stosunek 3 litry wody - 4 kilo cukru). Czy z tego można zrobić ciasto na zimowo-wiosenne podkarmianie pszczół?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tadek 11
DOŚWIADCZONY (A) PSZCZELARZ (-RKA)
Dołączył: 28 Sty 2013
Posty: 1047
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 37 razy Skąd: Wschodnie Mazowieckie Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Nie 22:16, 30 Lis 2014 Temat postu: Re: pozostałości syropu jako składnik ciasta? |
|
|
gonti napisał: | Jestem początkującym pszczelarzem. Zostało mi po dokarmianiach kilka litrów syropu (stosunek 3 litry wody - 4 kilo cukru). Czy z tego można zrobić ciasto na zimowo-wiosenne podkarmianie pszczół? |
Nastaw jakie wino albo coś innego dla zdrowotności. Ja nigdy takich starych syropów nie używałem ponieważ kwaśnieją i pleśnieją jak długo stoją.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001 - 2005 phpBB Group
Theme ACID v. 2.0.20 par HEDONISM
|